Producatori automatizari

Pe parcursul timpului noi am colaborat cu mai multi producatori de renume cunoscuti pentru tehnologiile avansate pe care le folosesc si pentru fiabilitatea produselor lor.

Automatizari porti CAME

Came este un mare producator, distribuitor si un vanzator de calitate inalta pentru motoreductoare electromecanice cu o vechime de peste 35 de ani.
came logo  Acestea sunt utilizate in sistemele automate de deschidere / inchidere pentru cladiri, imprejmuiri utilizate in domeniul industrial, in domeniul rezidential si comercial.
Came produce la scara larga mai multe tipuri de produse acestea fiind automatizari glisante, batante, bariere automate, sisteme de taxare parcare, automatizari pentru usi industriale si rezidentiale, turnicheti, si sisteme de control acces.

Automatizari porti NICE

Nice este o marca de top pe piata mondiala a automatizarilor cu o vechime de peste 20 de ani. Nice sunt cunoscuti pentru produsele de calitate si fiabile pe care le ofera catre vanzare dar si pentru rezistenta lor in timp.Nice
La inceput Nice producea module electronice de comanda, module radio si accesorii pentru automatizari de porti. In momentul de fata Nice este ce mai vanduta marca de automatizari pe piata din Romania.
Podusele Nice utilizate de noi sunt:
– automatizari porti culisante industriale cuprine intre 1000 Kg si 3500 Kg;
– automatizari porti culisante rezidentiale cuprinse intre 300 Kg si 1000 Kg;
– automatizari porti batante cuprinse intre 1.8 m si 7 m.
– sisteme de siguranta automatizari.

Automatizari porti BFT

bft-logo

Bft este o marca cunoscuta in lumea automatizarilor cu o experienta de peste 30 de ani
de inovatie si fiabilitate de lunga durata si de a oferi tuturor clientilor produse de calitate.
Bft sau dedicat mai bine de 30 de ani pentru dezvoltarea si crearea automatizarilor pentru usi de garaj, porti, bariere automate, automatizari porti stalpi retractabili etc. fie pentru domeniul rezidential fie pentru cel industial.

Automatizari porti DITEC

Ditec este o marca cunoscuta in lumea automatizarilor din domeniul industrial, rezidential si comercial cu provenienta din Italia.
Cele 2 instalatii principale din Italia sunt situate in Caronno Pertusella ( Varese ) si Quatro d’Altino ( Venetia ). Prima cuprinde Managementul General,Vanzari, Administratie si Marketing ce faciliteaza si usi industriale, iar facilitatea din Venetia proiecteaza si produce automatizari pentru porti si usi pietonale.ditec-logo-2
Pe parcursul anilor Ditec a stabilit sucursale de vanzari in diferite tari ale lumii in functie de cerintele si oportunitatile oferite.
Astazi Ditec se bazeaza pe pe unitati de productie din 4 tari diferite si in special pe sucursale de vanzari din alte 10 tari cu peste 500 de angajati.
Produsele Ditec sunt vandute in peste 70 de tari diferite cu o cota de export de aproximativ 70%.

Automatizari porti FAAC

Faac este o marca cunoscuta datorita unei game largi de produse de inalta calitate si tehnici de fabricare inovatoare.fac logo
Marca FAAc este lider pe piata de automatizari pentru furnizarea de produse precum bariere automate, usi, porduse de taxare parcare si control acces. La marca FAAc credem ca succesul poate fi construit doar pe parteneriate puternice unde comunicarea este un element cheie în orice parteneriat și ne propunem să vă asigurați că toți titularii de cont sunt pe deplin la curent cu cele mai recente știri.

Automatizari porti Beninca

beninca-logo
bft-logoBeninca este o marca cunoscuta in lumea automatizarilor cu o experienta de zeci de ani
de inovatie tehnologica. Pordusele oferite tuturor clientilor sunt produse de cea mai inalta calitate.

Cere Oferta